Bos & Duin 51


Bos & Duin 51

Sitemap

Home
Bos en Duin is een fraai gelegen vakantiepark in Oostkapelle, Zeeland. Bos en Duin 51 is gelegen op een klein, autovrij Roompot vakantiepark.

Omgeving
Op wandel/fietsafstand van onze woning vind u verscheidene supermarkten, bars en restaurants met plaatselijke gerechten. Op Walcheren zijn er elke dag leuke, originele en interessante markten en musea te bezoeken

Walcheren
Walcheren is het westelijk deel van Midden-Zeeland. Het is een landstreek en een schiereiland in het westen van de provincie Zeeland en bestaat uit de drie gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. Walcheren wordt omsloten door de Noordzee, de Westerschelde, en het Veerse Meer.

Bezienswaardigheden
Zeeland heeft veel meer te bieden dan alleen zijn stranden. Zo zijn er door heel de provincie prachtige musea te vinden die je alles vertellen over het rijke Zeeuwse verleden en het gevecht met het water. Er zijn in Zeeland een aantal kleine pretparken, speeltuinen en overdekte zwemparadijzen.

Activiteiten
Strand, zeilen, duiken, sportvissen, wandelen, uit eten... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die u kunt ondernemen aan de kust van Zeeland.Klimaat
Het Zeeuwse klimaat is een gematigd maritiem klimaat dat onder grote invloed staat van de zee. De zomers zijn er aangenaam maar nooit echt heet, de winter zijn er zacht met een gemiddelde temperatuur die maar zelden onder het vriespunt zakt.

Foto's
Foto impressie van onze vakantiewoning in oostkapelle.

Prijs/kalender
Prijzen en beschikbaarheid van onze vakantiewoning bos en duin.

Reserveren
Reserveer hiervandaan onze vakantiewoning Bos en Duin 51 - Vakantiepark Oostkapelle - Zeeland.

Gastenboek
Wat vonden onze gasten van Bos en Duin 51? Lees hier enkele reacties.
Heeft u op- of aanmerkingen laat dan aub een berichtje achter in ons gastenboek.

Links
Verzameling nuttige links om u voor te bereiden op een fantastisch verblijf in ons vakantiehuis in oostkapelle.

Video
Videoimpressie van Walcheren.

Privacy
Privacy-beleid.